På besøg i Disneyland

Udover at tage til D23 Expo 2017, var den anden store grund til at tage til LA at besøge det originale Disneyland, som jeg aldrig havde besøgt før. Jeg endte med at tilbringe 5 dage der og elskede hvert øjeblik af det. Her er billeder og video fra mit besøg i “The happiest place on earth”.

Walt Disneys Wonderful World of Color

Walt Disneys Wonderful World of Color er en af et af flere aftenshows i Disney-parkerne. Dette show finder sted i Disneys California Adventure, og er et vand/ild- og lysshow. Selvom det er både smukt og imponerende, er det det mindst underholdende af de forskellige shows, så hvis du kun har én dag i Disneyland, er dette den, du skal springe over.

Frozen at the Hyperion

Hyperion er et teater i Disneys California Adventure, forestillingerne på Hyperion bliver skiftet ud en gang imellem, men i nogle år nu har det været Frozen, og man kan forstå hvorfor. Frozen er nok Disneys største cash cow, og showet er faktisk ret imponerende, det er en musical, der er omkring en time lang, og den indeholder alle højdepunkterne fra filmen, og lidt mere. Her er et par videoer fra showet.