London dag 4: Sherlock Holmes museet, Beatles butikken og platform 9 3/4

I dag har jeg ikke lavet meget. Jeg havde absolut ingen planer for i dag, så jeg besluttede mig for at gå en tur i byen, slutmålet blev sat til Kings Cross station, det er en gåtur på ca. 1½ time, så det var jo meget passende. Efter et kig på et kort kunne jeg konstatere at Sherlock Holmes museet lå sådan cirka på vejen. Jeg var godt nok fra flere fronter blevet advaret om at det er næsten lige så stor en skuffelse som den lille havfrue, men jeg blev enig med mig selv om at smutte derind når det nu alligevel var på vejen. Nejsigerne havde ret, det er helt utrolig fesent, det består basalt set af en lejlighed fyldt med gammelt ragelse samt en deerstalker og en pibe. Jeg ved ikke helt om man egentlig kan klandre museet for det dog, det er nok bare svært at lave en Sherlock oplevelse da det jo ikke just er hans boligindretning der er det interessante ved manden.

Lige ved siden af Sherlock “museet” ligger Beatles butikken, den var faktisk en endnu større skuffelse. Udover en masse t-shirts er butikken fyldt med kikset plasticragelse og intet brugbart, der var intet i den butik jeg kunne have lyst til at have stående i mit hjem, og jeg er ellers ikke just berømmet for min stilfulde boligindretning.

Nå men heldigvis var det jo ikke nogle af disse ting jeg var kommet for at se. Turen gik videre til Kings Cross for at se platform 9 3/4, da jeg nåede frem til Kings Cross begyndte jeg at have ondt i mine ben, men turen skulle da fortsætte, så jeg satte næsen mod 9 3/4 og fik taget et par billeder, og kunne så konstatere at der også var en butik tilknyttet, så her fik jeg købt mig Hermoines tryllestav (de havde ikke Lunas så den håber jeg at finde i morgen).

Så begyndte mit ben for alvor at gøre ondt, det føles som en lille fibersprængning, men som den stædige tåbe jeg er nægtede jeg da at tage offentlig transport, så jeg begyndte at humpe hjemad, på vejen nåede jeg lige forbi british library hvor jeg sad og læste avis en times tid for at få lidt ro i benene. Efter ca. 2½ times gang nåede jeg tilbage til hotellet og fik smurt mine ben ind i noget deep heat rub, hoppede i et par sweatpants og kravlede under dynen. Så nu har jeg også oplevet engelsk tv.

Ved 21 tiden tog jeg mig sammen til at humpe ud i byen efter noget mad, og så tilbage i seng. Selvom det måske lyder som en ret whiny rejseberetning for i dag så har jeg faktisk hygget mig, og mine ben trængte jo nok til en pause efter flere dages byvandring. Så nu håber jeg bare at de har det bedre i morgen.

Added: Skridttallet for i dag endte på 23433