Back to the future the game anmeldelse

Popcore arkiverne: Jeg har gennem tiderne haft flere andre sider på internettet, noget af indholdet fra disse sider har jeg af den ene eller anden grund fundet bevaringsværdigt, og det kan derfor nu findes i denne samling jeg kalder “Popcore arkiverne” (en af mine tidligere sider hed popcore.dk). Da denne artikel oprindeligt er skrevet på en anden side kan jeg ikke garantere at alle billeder og links fortsat fungerer, men jeg håber du nyder artiklen alligevel.

Back to the future the game part 1 udkom tilbage i slutningen af december, men jeg har desværre ikke haft tid til at spille det før nu, men jeg lovede jo sidst jeg skrev om det at jeg ville komme med en anmeldelse. Så den kommer her.

Spillet starter et par måneder efter Marty sagde farvel til Doc Brown i tilbage til fremtiden 3. Banken har sat Docs hus til salg da han åbenbart skylder en del penge til banken og jo er forsvundet, Marty prøver at forhindre salget at huset og Docs ting. Midt i det hele modtager Marty så en besked fra Doc om at han (endnu engang) er kommet i problemer et andet sted i verdenshistorien, efter lidt løben rundt finder Marty (spilleren) så ud af at Doc er kommet i fængsel engang tilbage i forbudstidens USA. Og så ruller historien ellers, man får lov at møde Doc som ung loventusiast og møde endnu en af Biff Tannens forfædre, og mere skal så ikke afsløres her.

Hvis du savner Back to the future universet er Back to the future the game dit perfekte fiks, BTTFTG er en utrolig velskrevet historie i den originale trilogis ånd og kan sagtens betragtes som den film nummer fire vi desværre aldrig fik. Historien og karakterene passer ind i trilogiens ånd og stemmeskuespillet er utrolig velspillet og lyder fantastisk meget som de oprindelige skuespillere (Christopher Lloyd genspiller da også selv rollen som Doc Brown i denne fortsættelse). Grafikken i spillet har det sædvanlige lidt tegneserieagtige Telltale look man kender fra mange af deres andre spil.

Mit eneste klagepunkt på dette spil, hvilket også er en halvstor klage, er at spillet er lidt for nemt, ganske vist er vi stadig kun ved del et af fem, men det tog mig kun ca 4 timer at gennemføre del et. Og de fleste puzzles i spillet var forholdsvist gennemskuelige, men jeg vil stadig anbefale enhver fan af Tilbage til fremtiden at prøve dette spil, for selv med den relativt korte spiltid for første episode giver det stadig ca 20 timer af back to the future goodness hvis vi antager at de næste fire afsnit bliver lige så nemme at gennemføre, og hvis de bliver en smule sværere så er det jo kun godt.

Så for nu efter at have spillet første del af serien har spillet mine varmeste anbefalinger, og den lave karakter skyldes udelukkende at hvis man er vant til at spille point and click adventures så er mængden af udfordringer en smule lav.
Og hvis min holdning skulle ændre sig efter de næste afsnit skal jeg nok komme med en ny anmeldelse af hele serien.