Jordan del 1: Mit jordanske eventyr begynder

Efter at have forladt Rumænien rejste jeg videre til hovedmålet for denne rejse, Jordan.

Min tur rundt i Jordan begyndte i hovedstaden Amman. Noget det første du ser når du forlader lufthavnen er et skilt til den irakiske grænse og til den syriske grænse, dette er en god påmindelse om hvilket område af verden du er i, men Jordan er meget fredeligt, så der er intet at bekymre sig om.

Jeg startede med at tage til mit hotel. Et ganske lille hotel ved navn Arab Tower i Amman, som jeg forresten vil anbefale, det er ikke fancy, men det har en fantastisk beliggenhed i downtown Amman, og alle de fornødenheder du kan få brug for, og personalet er både venligt og hjælpsomt, og opholdet er meget billig.

Efter at have fundet mit hotel gik jeg ud for at udforske Amman by Night. Det er et meget livligt sted, det føles lidt som en bazar, det er en kæmpe samling af små butikker og restauranter, og her kan du finde alt hvad hjertet begærer. Jeg havde desværre ikke mit kamera med, så jeg har kun disse billeder taget med mit halvdårlige telefonkamera.

Efter at have tilbragt en dejlig aften med at tjekke centrum om aftenen, gik jeg tilbage til hotellet og gik i seng, så jeg ville være udhvilet og klar til min første hele dag med at udforske Jordan.